Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Απόφαση ΔΣ 06-12-2011


</></></>
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ
(ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ)
Ταχ. Δ/νση:
Κουντουριώτη 79
Τ.Κ.:
81100 Μυτιλήνη
Τηλ.
6948884083
e-mail










Μυτιλήνη        06-12-2011                   Αρ.Πρωτ.:                     


Προς 
1. Τους Υπαλλήλους Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (περιοχή βορείου Αιγαίου) παράκληση για ανάρτηση στους πιν. ανακοινώσεων


Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου 3-11-2011

Στη συνεδρίαση του ΔΣ την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011 συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι στα πλαίσια της αλληλεγγύης που θα πρέπει να επιδείξουμε ως κοινωνία και ως εργαζόμενοι να δώσουμε το ποσό των 200 ευρώ από το ταμείο του συλλόγου και όσα μπορέσουμε να μαζέψουμε από τα μέλη του συλλόγου μας, σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει οκτάχρονο αγοράκι από τον Πολιχνίτο, που έχει χάσει το μάτι του από καρκίνο και προκειμένου να μπορέσει η οικογένεια να ανταποκριθεί στις δυσβάστακτες οικονομικές υποχρεώσεις. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Πολιχνίτου Νίκο Κατράνη και σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Πολιχνίτου, όπου φοιτά ο μικρός Μάριος, άνοιξαν τραπεζικό λογαριασμό ταμιευτηρίου στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με αριθμό 68978173, στο όνομά τους προκειμένου να διαχειριστούν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν.
Καλούμε τους συναδέλφους και παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες , να δείξουν όπως πολύ καλά ξέρουν την αλληλεγγύη τους.

                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο


                                    Ο  πρόεδρος
                             Η γραμματέας


                                  Νίκος Χρυσάφης
                            Μίνα Κότερου