Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Απόφαση ΔΣ 03-11-2011 Μυτιλήνη 03-11-2011 Αρ. Πρωτ. 21



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ
(ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ)
Ταχ. Δ/νση:
Κουντουριώτη 79
Τ.Κ.:
81100 Μυτιλήνη
Τηλ.
6948884083
e-mail










Μυτιλήνη    03-11-2011               Αρ.Πρωτ.:  21


Προς 
1. Τους Υπαλλήλους Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (περιοχή βορείου Αιγαίου) παράκληση για ανάρτηση στους πιν. ανακοινώσεων
2.       ΜΜΕ

Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου 3-11-2011

Στη συνεδρίαση του ΔΣ την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι πρέπει να μεγιστοποιηθεί και να ενταθεί η πάλη για την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου και των χαρατσιών. Για να σταματήσει το ξεπούλημα του δημόσιου και κοινωνικού πλούτου και η παράδοση της χώρας σε ξένα διευθυντήρια. Μονόδρομος για την επίτευξη των στόχων μας είναι η ενότητα και ο Συντονισμός δράσης με άλλους πρωτοβάθμιους συλλόγους του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα. Στα πλαίσια αυτά καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας και τους εργαζόμενους της Λέσβου, ενώνοντας τη φωνή μας με άλλους πρωτοβάθμιους συλλόγους εργαζομένων, να συμμετέχουμε στα παρακάτω:
· Την Παρασκευή 4/11 -ημέρα «ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης»- 6μμ συγκέντρωση και διαδήλωση στην πλατεία Σαπφούς .
·Εκδηλώνουμε την αντίθεσή μας στην πρόθεση της Δημοτικής αρχής  να φέρει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Δευτέρα 7-11-11 7μμ,  την ανάθεση της αποκομιδής των απορριμμάτων  σε ιδιώτες. Στα πλαίσια αυτά καλούμε τους εργαζόμενους να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημ. Συμβουλίου (παλιό κτίριο Νομαρχίας).  
· Την Τρίτη 8/11 ημέρα εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της Λέσβου πραγματοποιούμε  ειρηνική διαδήλωση που θα προηγηθεί της παρέλασης (ώρα συγκέντρωσης 11.30πμ) στo παλαιό δημαρχείο.
·Καταδικάζουμε κρούσματα, πράξεις αυταρχισμού και τρομοκράτησης των εργαζομένων σε υπηρεσίες και χώρους δουλειάς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
· Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας να συντονιστούν με τους εργαζόμενους και άλλων συλλόγων και να πληρώσουν μέσω των ΑΤΜ των τραπεζών τους λογαριασμούς της ΔΕΗ αφαιρώντας  από το συνολικό ποσό αυτό που αντιστοιχεί στο χαράτσι (ώστε να πληρωθεί μόνο η αξία ρεύματος και τα πάγια). Στα πλαίσια αυτά ζητάμε την συνδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης (ΔΣΜ) και καλούμε τον  Δήμο  Μυτιλήνης με απόφαση του να συγκεντρώσει όλες τις αποδείξεις των δημοτών που δεν πλήρωσαν το χαράτσι να τις πάει σε συνεργασία με το ΔΣΜ  στη ΔΕΗ, παρεμβαίνοντας μαζικά, ώστε να μην κοπεί το ρεύμα.

                                             Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                       

Ο πρόεδρος                                                                        Η γραμματέας
                                           


Νίκος Χρυσάφης                                                                Μίνα Κότερου