Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Οδηγίες για την Απεργία-Αποχή από την Αξιολόγηση που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ
(ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ)
Ταχ. Δ/νση:
Κουντουριώτη 79
Τ.Κ.:
81100 Μυτιλήνη
Τηλ.
6948884083
e-mail
hrisafisn@yahoo.gr

              





      Μυτιλήνη    28-04-2017          

             Προς 
  1. Τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων  ΑΔΑ περ. Βορ. Αιγαίου (Με την παράκληση να ενημερωθούν οι συνάδελφοι με ανάρτηση στους πιν. ανακοινώσεων)
  2. ΟΣΕΑΔΕ Ομοσπονδία Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας Fax:2132035723
  3. NT ΑΔΕΔΥ Λέσβου
 






Οδηγίες για την Απεργία-Αποχή  από  την  Αξιολόγηση που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ

           
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας κοινοποιούμε τη ανακοίνωση της ΟΣΕΑΔΕ σχετικά με τη νέα εγκύκλιο της Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης κας Όλγας Γεροβασίλη, η οποία απειλεί τους αρμόδιους Διοικητικούς υπαλλήλους, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της αξιολόγησης των υπαλλήλων.

Επειδή λοιπόν αναμένεται από μέρα σε μέρα να μας παραδώσουν τα σχετικά φύλλα αξιολόγησης, σας γνωρίζουμε τη διαδικασία που θα ακολουθήσουμε σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ και της Ομοσπονδίας μας:

1ον- Ο κάθε υπάλληλος που έχει παραλάβει την έκθεση αξιολόγησης από το Δ/ντη του,  θα συμπληρώνει μόνο :
α)τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ στην 1η σελίδα της έκθεσης και
β)θα υπογράφει την έκθεση στο κάτω μέρος της 1ης σελίδας.

2ον- Οι εκθέσεις αξιολόγησης συγκεντρώνονται ανά υπηρεσία και υπογράφουν όλοι σε μια κατάσταση στην οποία θα αναφέρεται ότι:

«Οι παρακάτω υπογράφοντες, παραδίδουμε τις εκθέσεις αξιολόγησης μας στον Σύλλογο Εργαζομένων ΑΔ Αιγαίου, Περιοχής Βορείου Αιγαίου, υλοποιώντας τις σχετικές αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ (140/15-3-2017 κλπ) και της Ομοσπονδίας μας (ΟΣΕΑΔΕ), για ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από όλα τα στάδια της αξιολόγησης, σύμφωνα με το Ν. 4369/2016 αναφορικά με την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.
Παραδίδουμε τις εκθέσεις αξιολόγησης συμπληρωμένες μόνο με τα στοιχεία αξιολογούμενου και υπογεγραμμένες».

Στην κατάσταση θα περιλαμβάνεται:
α) το Ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου,
β) η Υπηρεσία του,
γ) η Ημερομηνία που καταθέτει την έκθεση στο σύλλογο και
δ) η Υπογραφή του.

3ον-Οι εκθέσεις αξιολόγησης μαζί με τις σχετικές καταστάσεις αποστέλλονται στο Σύλλογό μας, ο οποίος τις συγκεντρώνει όλες σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ.

Παρακαλούμε λοιπόν, όταν χορηγηθούν τα φύλλα αξιολόγησης στους συναδέλφους, να συγκεντρωθούν ανά Υπηρεσία και να αποσταλούν στον Σύλλογό μας, σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες.

        Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
        Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας: Αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε για την ουσιαστική αναβάθμιση της ΔΔ και των Υπηρεσιών μας, προκειμένου να διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον υπέρ του Ελληνικού Λαού και των αναγκών του.

         Η συγκεκριμένη διαδικασία αξιολόγησης  δεν αποβλέπει σε καμιά αναβάθμιση και υποστήριξη των υπαλλήλων. Αντιθέτως μας στοχοποιούν ως τους κύριους υπεύθυνους και ταυτόχρονα υποτιμούν την εργασιακή μας συνείδηση, προβάλλοντας ότι μόνο με τη ρομφαία της αξιολόγησης θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε.

           Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη περίοδο. Είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, με αγωνιστική αλληλεγγύη, χωρίς φόβο, δυνατοί για ένα καλύτερο δημόσιο, για υψηλές υπηρεσίες προς τους πολίτες, για μια κοινωνία χωρίς αυτοματισμούς και μισαλλοδοξίες.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος

Η Γραμματέας

Νίκος Χρυσάφης
Παντελία Ελευθερίου